Werken bij de bouwverbeteraar van nu?

Anders dan anderen

Samen. Gebouw. Bewust.

B-smart vormt samen met B-invented, B-happy en B-too de B-group. Een viertal zusterbedrijven die hand in hand gaan om een gezamenlijk doel te bereiken.

Onderbouwconstructies worden al decennia lang op dezelfde manier gemaakt. Bovendien zijn er veel verschillende partijen bij het proces betrokken. De B-smart funderingsmethodiek is niet ontwikkeld om een nieuw product op de markt te brengen, maar was nodig om het complete bouwproces van onderbouwconstructies te optimaliseren. B-smart heeft het onderbouwproces in alle opzichten slim gemaakt.

Maximale toegevoegde waarde

B-smart is één actief betrokken en betrouwbaar aanspreekpunt voor de hele onderbouw van jouw gebouw. Het liefst schuiven we zo vroeg mogelijk bij je aan om de onderbouwconstructie samen te ontwerpen en optimaliseren. Op deze manier kunnen wij de toegevoegde waarde van het B-smart systeem maximaal benutten. Onze collega’s van B-invented leveren de hoogwaardige engineering. De elementen van het systeem worden in onze eigen fabriek in Nederland geproduceerd en onze eigen ervaren uitvoeringsteams zorgen voor een perfecte en nette realisatie.

B-smart bestaat sinds 2012 en heeft een overtuigende referentielijst. Zusterbedrijven van B-smart zijn het ingenieurs- en architectenbureau B-invented, bouwbedrijf B-happy en (interieur)ontwerpbureau B-too.

Ons doel is om het proces van ieder bouwproject te optimaliseren. 

Past dat bij jou?